Touringcar huren?
Wij rijden, jij geniet!

301

superleuke en gezellige collega’s

86

jonge en moderne touringcars

3348

passagiers per dag gemiddeld

24158

kilometers per dag gemiddeld

Dé touringcarspecialist van
Zuid-Nederland!

Wij beschikken over één van de jongste en modernste wagenparken van Nederland!

Wij zijn Kupers Touringcars, dé touringcarspecialist van Zuid-Nederland. Met één van de jongste en modernste wagenparken van Nederland zijn we al ruim 90 jaar een begrip op de weg. Wij verhuren touringcars mét chauffeur aan scholen, bedrijven, verenigingen, groepen en evenementen door heel Noord-Brabant en Limburg. Ons wagenpark is gevestigd in Weert, Eindhoven en Tilburg.

Bij ons is iedere denkbare touringcarreis te regelen. Wij staan open voor jouw specifieke wensen, zodat jij en jouw klas, voetbalclub, zakenpartners of vereniging geheel zorgeloos met ons kunt reizen. Kwaliteit, service en veiligheid: daar staan wij garant voor!

Naast kwaliteit, service en veiligheid is ook flexibiliteit een van onze eigenschappen. Of je nu met een groep van 15, 50, 120 of 300 personen bent, wij hebben altijd een pasklare oplossing voorhanden!

Terugblik op de
Kupers Open Dag 2024.

We kijken terug op een mooie open dag. Helaas was het weer niet altijd even goed, maar toch was iedereen goed gestemd!

Met 300+ bezoekers, waarvan vele erg geïnteresseerd waren in ons bedrijf en ook in het vak van touringcarchauffeur, kijken wij terug op een zeer geslaagde open dag. Volg ons op onze social media kanalen om in de komende dagen meer foto’s en video’s van afgelopen weekend te zien!

Goede samenwerkingspartners zijn cruciaal voor onze werkzaamheden. Daarom werken wij samen met partners waarop we vertrouwen en waarop we al jarenlang bouwen!

Milieuvriendelijk onderweg sinds 1931.

Met ruim 85 touringcars gaan wij samen met jou veilig en milieuvriendelijk de weg op. Ons wagenpark is gevestigd in Weert, Eindhoven en Tilburg.

Standaard touringcar.

Capaciteit: 40 tot 62 zitplaatsen.

Dubbeldekker touringcar.

Capaciteit: 66 tot 90 zitplaatsen.

Midibussen.

Capaciteit: 25 tot 30 zitplaatsen.

Het laatste reisnieuws én nieuwtjes over ons bedrijf in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoofdkantoor.

Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Kelvinstraat 1 te Weert, waar we met een professioneel team streven naar een uitstekende service voor onze klanten.

Gevonden voorwerpen.

Ben je een voorwerp verloren of vergeten in een van onze touringcars? Alle gevonden voorwerpen worden door ons verzameld op ons hoofdkantoor.

Kupers shop.

Een leuk aandenken aan jouw trip met Kupers, zoals bijvoorbeeld onze unieke miniatuur busjes? Bekijk snel onze merchandise in onze Kupers shop.